Cadeaus voor reizigers

Er zijn veel mensen die helemaal into reizen zijn. Er is niets mooiers dan de hele wereld rond te reizen, met een koffer of backpack, en andere culturen te ontdekken. Wanneer zo iemand jarig is, een feestje geeft of om een andere reden een cadeautje verdient, dan is het natuurlijk wel leuk om ook iets te kopen dat in lijn ligt met de hobby 'reizen'. Daarom hebben we enkele leuke ideeën voor je zodat je een leuk reizigers cadeau kunt kopen zonder dat het je veel moeite en geld kost.

De scratch map

Een van de leukste cadeaus die je een reiziger cadeau kunt doen, is een scratch map. Dit is een wereldkaart of een kaart van een bepaald continent die helemaal voorzien is van een kraslaag, zoals je ook op krasloten tegenkomt. Deze kraslaag kun je eraf krassen wanneer je een bepaald land hebt bezocht. Het is natuurlijk de bedoeling om de complete kraskaart leeg te krassen, want dat zou betekenen dat je al veel landen hebt bezocht. Het is dus absoluut een leuk cadeautje en totaal niet duur.

De life straw

Houdt de reiziger van camperen? Worden er graag lange wandelingen gemaakt langs kabbelende beekjes? Dan is de life straw een goed geschenk. Dit is namelijk een rietje dat het water zuivert voordat het je mond bereikt. Dit betekent dat je dus praktisch elk water kunt drinken zonder er ziek van te worden.

Een globe (wereldbol)

Wie wil dat nou niet in zijn huiskamer of woonkamer hebben staan? Een mooie wereldbol is iets dat zeker wordt gewaardeerd als geschenk. Ze zijn te verkrijgen in vele verschillende maten en soorten. Mocht je echt willen uitpakken, dan kun je ook kiezen voor een drankkast globe. Deze wereldbol kan worden opgemaakt, waar vervolgens flessen drank in kunnen worden geplaatst.

Vakantiebon

Een leuk alternatief voor al deze hebbedingetjes is natuurlijk een echte vakantie. Maar omdat een vakantie vaak wel wat aan de dure kant is voor een eenvoudig kado, is een waardebon een leuk alternatief. Zo kun je een gezinnetje een leuke vakantie bezorgen naar een vakantiepark via een shop als Vakantiehuishurenonline.nl. Of je ouders een relaxte tijd bezorgen door een waardebon voor een cruise te geven via een shop als Cruisevakantiesonline.nl. Wat voor vakantiebon je ook wil geven, een relaxe cadeau zal altijd gewaardeerd worden. Een uitstekende keuze dus!

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken Ieder jaar in december is het weer tijd om eindejaarsgeschenken uit te wisselen. Eindejaarsgeschenken en kerstpakketten worden vaak door werkgevers aan hun werknemers en relaties gegeven. Het concept kerstpakketten bestaat al heel lang, en hoewel er een lichte daling is geweest in de populariteit er > lees meer
Culinaire cadeaus Sommige mensen zijn ware keukenprins(ess)en en vinden niets leuker dan heerlijk kokkerellen met de mooiste ingrediënten, en daarvan dan de mooiste gerechten creëren. Dan is het natuurlijk leuk als je diegene een leuk culinair cadeautje kunt schenken. Er zijn verschillende zaken die hiervoo > lees meer
Fruitmanden Je kent het vast wel, dat fragment uit een film waarbij de nieuwe buren zich komen voorstellen met een fruitmandje. Of wanneer je op kantoor komt na een (langdurige) ziekte, en er een fruitmand voor je klaarstaat met een boodschap van al je collega's. Heb je zelf ook altijd al zo'n fruitmand > lees meer